Det rullar på

Sista dagen i Byron och äntligen har jag surfat även här. Det gick rätt dåligt i Agnes Water så jag tappade lite sugen men shit vad kul det är ändå! Idag var vi rätt många så det var mycket tid att fånga vågar själv. Och det gjorde jag med den äran. Om jag får säga det själv. Och det får jag!

Igår var det marknad. Sjukt stort med diverse mat, konstnärer, hårflätarställen. Jag gick runt i säkert två timmar, tittade i alla stånd, åt lite våffla och lite choklad mousse, lyssnade på live musik och bara tog det lugnt men mobilen lämnad hemma. Riktigt skönt. Efter det blev det tvätt. I princip hela ryggsäcken! Bör det kostar 4$ att tvätta får man vänta till man kan tvätta allt. Sen tog jag mig ut och sprang hör och häpna. Det var mulet nämligen så det gick att springa mitt på dagen så jag kunde inte riktigt skjuta upp det mer. Det kändes riktigt skönt. Så nu är det tredje dagen i rad med lite träning. Dagen innan det, alltså den 4e cyklade vi nämligen upp till fyren. Det är drygt tre kilometer uppför. Där uppe är också Australiens ostligaste punkt. Sjukt fin utsikt, återigen. Nästan ännu bättre nu efter en cykeltur istället för en biltur 🙂 detta gjorde jag med två Chris från new castle och eiliegh eller hur det du stavas, låter som haley men utan h, hur som helst, hon var från Skottland. De sa åt mig att ta på bra cykelskor. Jag stoppade flip floppen i väskan och cyklade barfota. Sjukt nice! Känns ju nästan som sommar, men vänta det är det ju! Hela tiden!

Kvällen innan var jag ut med den ena Chris och en Becca som nu jobbar som guvernör på en farm uppe i Queensland. Riktigt trevlig och hon tipsade en del om Sydney där hon bodde ett tag och sa att hon kan höra om hon vet något om farmjobb när jag börjar leta det. Alltid bra med kontakter. I övrigt på dagarna har jag hängt runt, ätit sen frukost, gått lite på stan, tagit ett dopp i poolen. Lagat mat som tar längre tid än pasta och tonfisk och bara tagit det lugnt! Skulle lätt kunna stanna och leta något jobb, surfa lite mer men det får bli nån annan gång för imorgon bär det vidare till coffs harbour.

20140106-141857.jpg

20140106-141911.jpg

En tanke kring ”Det rullar på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *