Sydney

Nu är jag i Canberra. Dålig uppdatering… Faktiskt så dålig att jag känner att jag delar upp det i två.
Jag var alltså i Sydney i fem dagar. På tisdagen var jag på en free walking Tour på eftermiddagen efter att ha köpt en kjol för att få lite fler dans outfits 🙂 det var mulet så Kerstin som jag gick dit med som jag tidigare träffade i noosa föreslog museet istället. När det faktiskt närmade sig såg det ut att spricka upp i alla fall så vi gick. Så bra ut ett tag men sen kom regnet. Lite sådär emellanåt. Vår guide sa att hon tyckte synd oss. Det gjorde det ju inte bättre. Jag tror hon tyckte synd om sig själv. Jag hade kul!

20140212-142831.jpg

20140212-142847.jpg

20140212-142858.jpg

På kvällen var det dans igen! Oj du vad det faktiskt är roligt!

Onsdagen startade med en fika med Mollys pappa eftersom jag hade glömt min laddare där. Sen bar det av med färjan till Manly. Där finns ett svenskt café så kladdkaka och lösgodis blev typ lunchen! Frallan och tonfisken fick bli nån sorts mellis senare. Jag gick upp på North head där de har haft poster för att försvara hamnen. Mina ben börjar bli rätt trötta vid det där laget efter att ha gått gått gått och dansat dansat i tre dagar. På kvällen gick jag till svenska kyrkans café. Mest för att träffa prästen som känner Mollys familj men typiskt mig så gick hon tio minuter innan jag kom. Jag får väl testa igen nästa gång jag är i Sydney. Hade i alla fall en trevlig pratstund.

20140212-145756.jpg

20140212-145820.jpg

Torsdagen innebar en busstur ut till watsons bay. Där har vi South head som var motsvarigheten på andra sidan hamnen. Därifrån gick jag ner till bondi beach. En promenad på drygt 1,5 timmar. Och mina ben, fötter och knän blev inte gladare. Dessutom sprack det upp så den perfekta molniga promenaddagen blev lika het som alla andra dagar. Jag överlevde i alla fall, åt en glass och tittade på bondi beach. Ännu en saknat ticka av från listan av saker man måste se.

20140212-150810.jpg

20140212-150827.jpg

På fredagen tog jag en promenad genom stadsdelen new town som har massa affärer och caféer. Sen på kvällen var det återigen dags för dans! Ut i en stadsdel som ligger en bit bort. Letade reda på stället där det skulle vara. Visste att det skulle vara en tennis club. Och det var det verkligen, såg bara tennisplanerem hittade tillslut in till restaurangdelen där jag träffade hon jag kände sen måndagen och Herräng. Återigen, extremt rolig dans och jag känner att när jag sitter och tittar på ser man folks små tips och tricks som småsmåningom smyger sig in i dansen. Ser fram emot Melbourne och mer dans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *