Tågstation… Bara för att jag är knäpp

Inbillar man sig var det anslutande tåget går istället för att kolla där man är först, då får man vänta! Gick av tåget, upp till vänthallen insåg att jag borde gå ner igen och missade precis tåget. Drygt en halvtimme till nästa.

Jag är alltså påväg från wollongong efter nästan två veckor av köksstädning, korttrick, backgammon, nån promenad, chill på bakgården, gitarrspel och så slutligen hanggliding. Ja jag gjorde det!!! Två steg och så flög jag upp i luften och svävade fram och tillbaka som en liten fågel, eller en ganska stor fågel. Fantastiskt! Bilder kommer, ska bara få några skickade.

Dagen innan det gjorde jag mig en liten dagsutflykt till Kiama. Där fanns en godisaffär med lösgodis som man betalade 5-80c per grej. Tog några små och landade på 50c. Perfekt! Nåja, det är väl kanske inte det huvudsakliga attraktionen i Kiama. Det finns ett blow hole som tydligen sprutar ganska högt. Om det inte vore för att vinden låg på från andra sidan klippan och det var helt lugnt… Jag roade mig med att klättra på klippor istället. Barfota för att inte snubbla på mina flipflop, tygväskan upp på ryggen och iväg bar det. Jag var ju tvungen att se vad som fanns ute på udden.

20140130-202458.jpg

Och så är det tydligen myggepidemi i Wollongong när regn möter värme. Min hud tycker inte om de australiensiska myggorna…

20140130-202744.jpg

Är nu tillbaka hos Molly, även om Molly är i Kambodja och blir bortskämd med grillad korv, stek, potatismos och så blåbärspannkaka med glass till efterrätt.

20140130-202929.jpg

Signar ut med lite bilder från min fire dancing.

20140130-203050.jpg

20140130-203101.jpg

20140130-203111.jpg

2 tankar kring ”Tågstation… Bara för att jag är knäpp

 1. Pappa

  Man blir riktigt avis…
  Ett antihistaminstift och/eller lite hydrokortison ingår i ett reseapotek och då blir ofta myggbekanskaperna mer uthärdliga.
  Ha det fortsatt gott och landa alltid på fötterna 🙂
  /Pappa

  Svara
 2. Helena

  Lite knäpp kan vara bra ibland 😉 men det här med myggbetten ser ju onekligen obra ut. Antihistamin vore att rekommendera, du överlever nog men livet blir lite behagligare 😉
  Vad roligt att du fick tillfälle till dans som du tycker så mycket om. Juste video på bilkörningen på Frazer Island, det kändes verkligen som att köra i djup snö, helt sjuk känsla i värmen.
  Ha det bäst. Kramisar 😉

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *