På återseende Byron bay!

Sista kvällen i Byron var helt perfekt. Köpte min sista 5$ pizza och sparade det mesta till matlåda. Fick en sväng genom stan, barfota i min hippieklänning. Ner till stranden och sen tillbaka och bara njöt av stället, sanden, fyren och dimman som låg över horisonten. Satt med massa folk på hostelet, gick vidare ut och sen till stranden och lyssnade på vågorna och tittade på fyren och lyssnade på musik. Bara helt perfekt.

20140108-222158.jpg

Sen var det buss mot coffs harbour som gällde. En timme sen men Tillslut var jag på väg. Väl framme var jag helt trött så jag satt framför tvn. Började kolla julkalendern på min telefon om bara hängde fram till att jag gick och lade mig klockan tio.

Idag blev det sovmorgon och mera julkalender för det var så himla grått och tråkigt och regnade lite men tillslut gav jag mig ut på stan. Det är ju lite segt att det regnar men det här landet behöver regn och mitt ansikte behöver några dagar utan solkräm så egentligen är alla glada och nöjda!

Det bar av längst med gatan mot den stora jätte bananen. Bara för att börja åt något håll. På vägen dit hittade jag The clog barn på andra sidan vägen. Gick rätt in i en visning hur man gör träskor. Rätt intressant. I slutet gav de bort något åt den som kom längst bort i från. Jag tyckte att det lät som ö. Han sa ett par träskor så jag struntade i att säga att Sverige låg längre bort än Glasgow. Kom sen på att de ger väl inte bort träskor för 30$ tre gånger om dagen så det hade kanske varit något jag fått plats med i min väska men då var det redan försent. Grattis Glasgow! På bakgården hade de massa modelstäder från Holland. Ännu en anledning att åka till Holland och hälsa på alla mina nya vänner där. Det såg fint ut!

20140108-221758.jpg

20140108-221806.jpg

Efter det tänkte jag köpa juice för att c-vitamin chocka min hals som börjar spöka igen och fastnade lite i shoppingcentret där affären låg. Men jag fick min juice också!

Sen! Dagens höjdpunkt! Wicked berries. Chokladdoppade jordgubbar. Så enkelt men så briljant. Hon i affären var jättetrevlig också. Det blev två jordgubbar för mig och vi stod och pratade bort säkert en halvtimme. Eller åtminstone en kvart, det är inte som att jag kollade på klockan direkt 🙂

20140108-222451.jpg

Gick bort till jättebananen bara för att, svängde sen ner till stranden och insåg sen hur långt jag hade hem. Hittade en coastal Walk. Inget emot att gå långt med klipporna i vinden även om det började bli lite kallt. Sen började det regna också men det finns inget min det er for vildt poncho inte klarar av! Med värkande fötter kom jag tillslut tillbaka till hostelet för lite mat och resten av julkalendern. Planen imorgon är att gå resten av stan, söder från var jag är och mer strand och ut på en ö där man kan kolla lite utsikt. Och kaaanske en tur till wicked berries 🙂

20140108-224744.jpg

20140108-224757.jpg

20140108-224803.jpg

En tanke kring ”På återseende Byron bay!

  1. Malin

    Låter som att du har det bra och vilka mumsiga bär!! Hoppas halsen blir bättre med juice och bär (ännu en ursäkt att äta fler!) och att vädret blir bättre. Men visst ligger Glasgow längre bort än Stockholm? Eller kanske inte hehe 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *