Lite lyx kan man väl få ha…

Även om det var lite oplanerat… Vi kom till noosa utan hostel bokat. Ajaj, fullt typ överallt. Vi fick tillslut tag på ett rum ( efter typ tre samtal så det var inte sååå farligt) det blev ett private dubble med extra person och ensuite och tv. Såhär:

20131214-202043.jpg

Superskön säng och tyst så vi har sovit hela natten! Vi har dessutom köket som alla privates får använda. Inga backpackers allowed så typ ingen där 🙂 lite trist för vi träffar ingen men rätt skönt. Idag sovmorgon, lång frukost, lite lek i vågorna på stranden, hunger games på bio och subway. Har dessutom massa pengar kvar på mitt abonnemang som försvinner om nån dag så jag ringde till mormor en stund! Det var trevligt! Tror hon blev lite förvånad 🙂 var lite orolig för hur länge pengarna skulle räcka dock så jag var nog lite kort och så visade det sig att jag hade massa pengar kvar…next time, maybe next time.

Linda läste delar av bloggen och påpekade min stavning. Ja, jag skriver det mesta från min mobil med autokorrekt och läser inte igenom riktigt allt 🙂 face it or stop reading. Puss.

En tanke kring ”Lite lyx kan man väl få ha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *