Whitsundays

Har då varit på en trenätterssegling med en båt som heter Solway lass. Jag måste säga, jag gillade det. Ja, de tar emot volontärer, det ska jag väl hinna med på ett år tycker jag 🙂 mer om det när det kommer.

Men segling runt whitsunday Islands alltså. Första dagen var vi på Whitehaven beach. Superfin sand som bara är sand och inget annat. Reflekterar tydligen som fan men det var rätt skuggigt. Uppe från en lookout såg vi rockor. Vi var tvungna Att ha på oss stinger suits så fort vi gick i vattnet för att inte vi brända av jellyfish. Men inga såna såg vi heller. Tyvärr inga bilder från Whitehaven för jag kan inte föra över från min kamera och ville inte få sand i telefonen. Men från båten finns en del.

Nästa dag var vi och snorklade, ett av ställena var helt fantastiskt! Mycket koraller som faktiskt var fina och mycket fisk. Livet på båten annars var sol, bad och mycket mat. Som det brukar vara på båtar då 🙂 bortskämd liten backpacker var jag iaf de där dagarna! Lite segling blev det också men inte så mycket repdragande förutom när de skulle upp med största tyngsta seglet…

En tjej från Melbourne ombord sa att hon kanske kan fixa jobb på en båt där nere om jag vill det. Vi får se när jag kommer ner men det kan ju vara roligt!

Igår var vi sen ute på kvällen och idag har jag mest legat vid lagoonen. Både igår och idag med två svenska tjejer som jag träffade i Cairns. Jättetrevliga!

20131204-173539.jpg

20131204-173719.jpg
Jag och tjejerna från Melbourne

20131204-173752.jpg
Jag och Zelda från Österrike som jag var med en hel del när hon inte pratade tyska med alla killar 🙂

20131205-004625.jpg

2 tankar kring ”Whitsundays

 1. Pappa

  Bra att du håller dig i segeltrim – kom just från Albanusmöte. Se nya projektet på hemsidan 🙂
  Ha det fortsatt gott!

  Svara
 2. Bror

  Låter som du har kul! 🙂

  Det finns adaptrar för att föra över från minneskort till padda/tel. Kan vara soft att kunna backa bilderna någonstans också. Typ dropbox eller skydrive etc

  Fortsätt att njuta!
  Kram bror

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *