Samlar mod

Fem nätter hos Molly är slut. Idag åker hon till Kambodja och igår åkte jag till Wollongong. Här är planen att chilla några dagar och testa på hanggliding. Det är bara att ringa och boka så är det gjort…!

Hos Molly har jag levt familjeliv i några dagar. Första dagen när Molly jobbade, bakade jag och lagade mat med hennes mamma inför ett litet hejdå party på fredagen. Fredagen tog vi en tur till stranden på morgonen innan Molly skulle hämta en kompis från flygplatsen och jag skulle laga lite mer mat men somnade i soffan. Väldigt skönt, jag bara slocknade. Lite hjälpte jag till ändå och sen kom massa av mollys kompisar och vi åt massa gott hela kvällen!

På lördagen åkte vi genom en nationalpark i närheten och sen till en strand. Fish and chips till lunch och efter middagen åkte vi in till stan. Drack ett glas vin innan vi gick till en bar.

Söndagen var lugn med en promenad och en fika. Chai shake! Som en Chai latte fast kall som en milk shake. Helt fantastiskt. Filmkväll med chips som slutade med att jag somnade i soffan till andra filmen.

På måndagen var Molly och hennes mamma iväg så efter att jag packat och så gick jag på promenad och fikade med hennes pappa. Som en i familjen. Jag kunde sätta på vattenkokaren till te också, då är man tydligen en i familjen enligt Del 😉

Jag har haft några jättebra dagar och visst är det häftigt att vi träffades i Slovenien och jag sa men jo jag ska till Australien. Då i somras när jag inte ens var i närheten av att ha bokat biljetter. Nu är jag här och vi är riktigt bra vänner! Hon är så himla cool! Någon att hälsa på i Kambodja när mitt år här är slut. Då har hon fortfarande nån månad kvar där 🙂

20140121-161456.jpg

20140121-161621.jpg

20140121-161813.jpg

20140121-161907.jpg

2 tankar kring ”Samlar mod

  1. mamma

    Låter som om du fått slappna av ett par dagar 🙂 . Jag minns en annan familj som du också betraktades som en ”inventarie” i under en period, så du är väl lite som en kameleont.
    Men….det där med somna i soffan verkar lite genetiskt 🙂
    Kram!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *