Föräldraförbjudet läsande…

Nattbussen till Agnes Waters var mycket bättre än vad jag trodde! Sov en hel del. Det här är en håla dock. Lite affärer, nåt bankkontor, två små supermarkets lite holiday accommodation och en strand. Jag sov en stund i skuggan på stranden och kvällen spenderade jag med de svenska tjejerna från bussen och ett svenskt par. Spelandes lite spel och tärning innan jag pratade livet stora frågor med Elin i nästan 1,5 timme. Alltid lika uppiggande!

Idag har jag surfat! Var ganska stora vågor så det var tufft att ta sig ut precis där de bröt. Snurrade runt i vattnet några gånger men det var kul. Lyckades stå några gånger också varav en våg jag tog helt själv! Men det är fan jobbigt om man är otränad som lilla jag 🙂

Det finns en liten grannbyn som heter 1770. Där skulle tydligen solnedgången vara superfin men det gick inte riktigt att ta sig dit utan bil. Men det var lugnt att lifta sa vår surflärare så efter att ha frågar våra hostel om De kunde köra oss gav oss jag och två tjejer iväg och tänkte i värsta fall kan vi ju gå… Drygt 6km. Vi fick lift ganska snart. Han hade spear Fishing grejer precis bredvid mig så det var ju spännande, men han var jättetrevlig och körde oss ändå till lookouten vi ville till! Där tittade vi på utsikten och klättrade ner till lite klippor innan vi gick ner till själva byn och såg solnedgången vid stranden och en glass på det! På vågen ner såg vi kängurus både hoppandes i vägrenen och i skogen. Det är de andra jag ser!

Efter det skulle vi alltså börja ta oss hem. 6km utan gatlysen och solen hade gått ner. Eller lifta lite till. Ingen ville plocka upp oss först men sen så. Jag fick sitta bak i en van men vi överlevde. 🙂 nu ikväll blev det yatzy och imorgon åker jag vidare. En av tjejerna från dagens äventyr, det svenska paret och ett par holländska tjejer ska med samma buss. Och en ska till samma by. Börjar komma in i det där att ja, det är ganska trevligt att ha sällskap även om det är för nån dag bara. Och för nån dag kan man faktiskt ha sällskap med nästan vem som helst 🙂

20131207-225928.jpg

Soluppgång från bussen

2 tankar kring ”Föräldraförbjudet läsande…

 1. Pappa

  Nä inte läst!
  Men, om du nu skulle komma på att t ex lifta i mörker på okänd ort, är det ju bra att berätta efteråt, då du är framme ok. Att veta före skulle antagligen göra mig orolig.
  /Pappa

  Svara
 2. mamma

  Ja den rubriken inbjöd naturligtvis till fortsatt läsning 😉
  Härligt att du fick lite större vågor än i Tauranga 🙂
  …och glad att ni hade en väg att gå/åka på och inte skulle ta er fram i bushen i mörkret.
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *